Психолого-педагогічні умови формування готовності студентів до творчої професійно-педагогічної діяльності - Тетяна Шепеленко; Олена Пінська (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Шепеленко Т. Л., Пінська О. Л. Психолого-педагогічні умови формування готовності студентів до творчої професійно-педагогічної діяльності. У статті розкривається сутність, особливості професійно-педагогічної творчості, готовність студентів до творчої педагогічної діяльності, характеризуються її структура та компонентний зміст (психологічна, теоретична й практична готовність), висвітлюються психолого-педагогічні умови ефективного формування в навчальному процесі вищої школи.