ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ СТУДЕНТІВ НА ЗАСАДАХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Larysa Zdanevych (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2017)
Здійснено аналіз використання інформаційних технологій в навчально-виховному процесі на основі вітчизняного та зарубіжного досвіду. Висвітлено наукові підходи удосконалення якісного та доступного навчання в умовах інформаційного суспільства. Ключові слова:освіта, інформаційні технології, якість, медіаосвіта, телекомунікації, навчальний процес.