Styringstiltak og rettferdighet i helse- og omsorgstjenesten: samspill og spenninger - Kristine Bærøe (Scandinavian University Press (Universitetsforlaget), 2018)
I denne kommentar-artikkelen vil jeg rette oppmerksomheten mot strukturelle utfordringer knyttet til rettferdig fordeling av helse- og omsorgstjenester i kommunene. Disse utfordringene kan oppstå i samspillet mellom ulike styringstiltak, og jeg vil reflektere over ulike måter dette kan skje på.