Формування вокальної компетентності майбутніх учителів-музикантів засобами гармонізації інтелектуального та емоційного аспектів навчання - Н. А. Овчаренко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2021)
У статті розкрито шляхи фломування вокальної компетентності майбутніх педагогів-музикантів засобами гармонізації інтелектуального та емоційного аспектів в практиці визої школи.