Вроджена інфекція, спричинена вірусом Varicella-Zoster - М.Л. Аряєв; Н.В. Котова (Bukovynian State Medical University, 2013)
В лекції наведено епідеміологію, етіопатогенез, клініку, діагностику, специфічне лікування та профілактику інфекції, що спричинена вірусом Varicella-Zoster.