Науково-педагогічні засади особистісно зорієнтованих технологій музичного навчання молодших школярів - Л. Куненко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2011)
У статті розкриті науково-педагогічні засади особистісно зорієнтованих технологій музичного навчання молодших школярів. Розглядаються специфічні принципи цього виду навчання.