تأثیر یک دوره تمرینات ادراکی - حرکتی منتخب بر توجه دیداری و شنیداری کودکان مبتلا به کمبود توجه همراه با بیش‌فعالی (Sport Sciences Research Institute, 2014)
این پژوهش با هدف بررسی اثربخشی تمرینات ادراکی - حرکتی منتخب بر توجه دیداری و شنیداری کودکان مبتلا به ADHDصورت گرفت. در این پژوهش20 دانشآموز پسر 9 تا 11 ساله از مدارس ابتدایی شهر کرج بهکمک پرسش‌نامهی علائم مرضی کودک-4 (CSI-4) و براساس ملاکهای تشخیصی DSM-IV بهعنوان آزمودنی انتخاب شدند و بهطور تصادفی در 2 گروه (مداخله و کنترل) قرار گرفتند. گروه مداخله (10=n)، تمرینات ادارکی - حرکتی تدوین شده دریافت کردند. مدت زمان مداخله 10 جلسهی یک ساعته بود. گروه کنترل (10=n) هیچگونه مداخلهای دریافت نکرد. آزمودنیها قبل و بعد از مداخله بوسیلهی آزمون عملکرد پیوسته ارزیابی شدند. روش آماری مورد استفاده برای تحلیل یافتهها، آزمون تحلیل واریانس چند‌متغیره بود. نتایج نشان داد که تمرینات حرکتیدر مقایسه با گروه کنترل توانستند در حد معناداری کمبود توجه دیداری و شنیداری کودکان مبتلا به ADHD را کاهش دهند (0.05>P)؛پس میتوان گفت که عملکرد توجه کودکان مبتلا به ADHD به کمک تمرینات ادراکی - حرکتی بهبود مییابد.