COMUNICAREA MANAGERIALĂ ȘI SEMNIFICAȚIILE ACESTEIA ÎN CONDUCEREA ȘCOLII - USM ADMIN (Moldova State University, 2019)
În articol sunt abordate conceptul de comunicare, în special cel de comunicare managerială, conexiunea acestei funcții manageriale cu celelalte, dar și prioritatea ei în procesul de conducere a unității școlare, funcțiile comunicării și funcțiile specifice ale comunicării manageriale, nivelurile de comunicare și strategiile de îmbunătățire a capacității comunicaționale și informaționale în perspectiva dezvoltării organizaționale. Cuvinte-cheie: comunicare, management, organizație, comunicare managerială, funcția de comunicare, capacitate comunicațională și informațională, mediu, dezvoltare organizațională.