Шляхи організації взаємодії вчителя й учнів у навчально- виховному процесі початкової школи - Володимир Марків (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Марків В. М. Шляхи організації взаємодії вчителя й учнів у навчально-виховному процесі початкової школи. У статті розглядаються способи організації взаємодії вчителя й учнів у навчально-виховному процесі початкової школи, переосмислюється мета і результат освітнього процесу, модернізація його змісту.