Edytorial: Uniwersytet a przedsiębiorczość - Wit Pasierbek; Krzysztof Wach (Jesuit University Ignatianum in Krakow, 2016)
Tematyka edukacji dla przedsiębiorczości gości na łamach naszego czasopisma już po raz czwarty i cieszy się wyjątkową popularnością wśród naszych autorów i czytelników...