Особливості навчальних програм для підготовки майбутніх учителів англійської мови у ВНЗ Польщі та України - Світлана Деркач (Pavlo Tychyna Uman State Pedagogical University, 2014)
З метою вивчення особливостей польського та українського досвіду підготовки вчителів англійської мови на змістовому рівні в нашому дослідженні проаналізовано чиннні навчальні програми професійної підготовки вчителів англійської мови у восьми польських державних вищих навчальних закладах різного типу та трьох ВНЗ України. В статье проанализировано содержание действующих программ для обучения будущих учителей английского языка у восьми польских высших учебных заведениях и трех украинских университетах, чтобы выучить и сравнить особенности польского и украинского опыта по подготовке учителей английского языка. The article analyzes the content of existing programs for future teachers of English training in eight Polish universities and three Ukrainian universities, it was done to learn and compare the peculiarities of the Polish and Ukrainian experience in future teachers of English training.