Системне використання моделей у викладанні природничо- математичних дисциплін як один з ефективних методів фундаменталізації підготовки майбутніх педагогів - Лариса Леонідівна Рикова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Рикова Л. Л. Системне використання моделей у викладанні природничо-математичних дисциплін як один з ефективних методів фундаменталізації підготовки майбутніх педагогів. На основі аналізу сутності і функцій фундаменталізації освіти запропоновано три дидактичні умови використання моделей у викладанні природничо-математичних дисциплін задля реалізації основних принципів фундаменталізації підготовки майбутніх педагогів.