Перспективи розвитку вітчизняної інженерно-педагогічної освіти в контексті євроінтеграційних процесів - Вікторія Білик (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
Подається характеристика стану та основних напрямів розвитку вищої професійної освіти України в умовах євроінтеграційних процесів. Розглянуто проблеми та шляхи реформування сучасної інженерно-педагогічної освіти.