La importància del coneixement de les eixides professionals en Relacions Laborals - Raúl Lorente Campos; Ricard Calvo Palomares; Ana Redondo Cano; Juan Ramón Gallego Bono; María Amparo Benedito Monleón; Francisco Javier Cano Montero (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, Universitat de València, 2010)
L'objectiu és presentar un projecte la finalitat del qual ha estat mostrar als estudiants de primer de Relacions Laborals quines són les principals eixides professionals, les competències i habilitats requerides per les esmentades eixides i la seua vinculació amb les matèries objecte d'estudi de la titulació. El projecte està especialment dirigit al grup d'estudiants que ha seguit el Projecte d'Innovació Educativa (PIE) durant el període 2005-2009. Per això s'ha comptat amb la participació en aquest projecte del professorat que havia impartit docència al PIE i també amb un grup de professionals externs a la universitat, directament vinculats amb aquestos estudis. Aquestos professionals van realitzar una sèrie de conferències que contenien de forma sistemàtica una descripció del lloc de treball, requisits d'accés, funcions, habilitats requerides, competències exigides, recompenses i dificultats en l'exercici de la professió.