АНАЛІЗ СТАНУ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ДО УПРАВЛІНСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ПРОЦЕСІ ВИКЛАДАННЯ ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИХ ДИСЦИПЛІН ДОШКІЛЬНОГО ЦИКЛУ - Liliia Liliia Onofriichuk (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2017)
У статті розкрито поняття "управлінської діяльності", визначено значення професійно-орієнтованих  дисциплін в підготовці студентів дошкільного факульте-ту до управлінської діяльності.  Подано визначення поняття "професійно-орієнтовані дисципліни" та проаналізовано стан підготовки студентів до управлінської діяльності.Ключові слова: управлінська діяльність, підготовка студентів, аналіз стану.