Психолого-педагогічні засади організації особистісно орієнтованого навчання майбутніх педагогів - Олена Леонідівна Пінська (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Пінська О. Л. Психолого-педагогічні засади організації особистісно орієнтованого навчання майбутніх педагогів. У статті розглядаються основні психолого-педагогічні концепції організації особистісно орієнтованого навчання в процесі підготовки майбутніх учителів. Доведено позицію про те, що головною метою освіти постає створення умов для розвитку здібностей, індивідуально особистісних властивостей студентів.