Museus i educació: noves perspectives - Maria del Mar Oliver Barceló (Universitat de Barcelona, 2009)
El llibre ressenyat sorgí de les presentacions realitzades en les 3es Jornades d'Investigació en Educació i Museus celebrades en el MuVIM de València el desembre de 2008. Diversos grups de recerca universitaris exposaren les seves propostes sobre diferents aspectes de la didàctica en el museu, entre els quals destaca la cooperació entre aquesta institució, la universitària i l'escolar. El present text pretén proporcionar una visió crítica i global del projecte i destacar-ne les aportacions més notables.