Суспільний запит і підтримка професійного розвитку вчителя в Австралії - Людмила Костіна (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Костіна Л. С. Суспільний запит і підтримка професійного розвитку вчителя в Австралії. У статті розглянуто соціальний контекст професійного розвитку вчителів середніх шкіл в Австралії. Визначено цілі й шляхи державної підтримки вчителів й державні вимоги до професійного навчання вчителів. Проаналізована роль і діяльність професійних освітніх асоціацій Австралії в професійному становленні вчителя.