Les interaccions orals en petits grups. Una oportunitat d'aprenentatge - Míriam Turró (Universitat de Barcelona, 2017)
Sabem que quan els estudiants interactuen per trobar una resposta a problemes complexos produeixen modificacions rellevants des del punt de vista cognitiu però també d'identitat. Aquest treball analitza des del pradigma metodològic de l'etnografia les interaccions que sorgeixen a l'aula de primària entre estudiants quan treballen en petits grups i, més concretament, quin tipus d'enunciats produeixen i com es posicionen els discents des del punt de vista de l'enunciació, respecte del punt de vista de l'altre.