TUMORILE MUCINOASE RETROPERITONEALE PRIMARE - Eugen GUȚU; Ana MIȘINA; Igor MIȘIN (Academy of Sciences of Moldova, 2024)
Autorii prezintă o trecere în revistă a literaturii de specialitate cu privire la diagnosticul, tratamentul și caracteristicile morfologice ale tumorilor rare - tumorile mucinoase retroperitoneale primare.