Quatre anys d'experiència educativa en innovació: llicenciatura de Química de la Universitat de València - Ana Brines; Marta Guerola; Mar Oroval (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, Universitat de València, 2008)
Cuatro años de experiencia educativa en innovación: licenciatura de Química de la Universitat de València