Zarządzanie talentami w organizacji - Łukasz Brzeziński (Uniwersytet Kazimierza Wielkiego, 2016)
Celem niniejszego artykułu jest zaprezentowanie tematyki związanej z zarządzaniem talentami w organizacjach. W pracy przyjęto tezę, iż zarządzanie talentami to istotny element wchodzący w strukturę administrowania nowoczesnymi organizacjami, przyczyniający się do ich sukcesu.