ЩО ПОВИННІ ЗНАТИ ПРО СИНДРОМ СУХОГО ОКА ЛІКАРІ ЗАГАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ - L. Kovalenko (Bukovynian State Medical University, 2015)
У статті обговорюються питання поширеності, причин та клінічних проявів синдрому сухого ока у дітей і дорослих різних вікових категорій. Дано рекомендації щодо підходів до діагностики, профілактики та лікування патології з урахуванням сучасних тенденцій на основі проведених широкомасштабних клінічних до сліджень.