L'activitat docent. Intervenció, innovació, investigació - Remigi Morant (Centro Universitario Cardenal Cisneros, 2012)
Reseña del libro: Vallés, J. ; Álvarez, D. y Rickermann, R. (2011). L'activitá docent. Intervenció, innovació, investigació. Universitat de Valencia.