ІНКЛЮЗИВНА ОСВІТА В УГОРСЬКИХ ДОШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ: З ДОСВІДУ РОБОТИ - Hanna Rego (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2017)
У статті розкрито досвід роботи дошкільного закладу Кертвийеші м. Комло (Угорщина). Виокремлено етапи та умови успішного впровадження інклюзивної освіти. Охарактеризовано чинники успішного інтегрування дітей з особливими потребами внавчально-виховне середовище дошкільного закладу. Розкрито позитиви й утруднення звпровадження інклюзивного навчання в дошкільний навчальний заклад. Ключові слова: дошкільні заклади, діти дошкільного віку, дошкільна освіта, інклюзивна освіта, діти з особливими потребами.