Життєвий шлях та спортивна кар'єра фахівця - Жанна Вірна; Оксана Іванашко (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті актуалізовано питання системного психологічного забезпечення спортивної кар'єри особистості та презентовано методологічну основу до побудови такої системи. Аналіз діяльнісного, комунікативного та особистісного аспектів систематизує структурну організацію психологічного забезпечення спортивної кар'єри та розкриває науковий простір щодо життєтворчих тенденцій самореалізації фахівця.