Інтенсифікація навчального процесу з фізичного виховання на моделі баскетболу - Андрій Драчук; Микола Галайдюк (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
Подано програму з фізичного виховання, її структуру, графік проходження навчального матеріалу з баскетболу. Такий зміст програми забезпечує фізичну підготовленість студентської молоді до успішної професійної діяльності.