بررسی عوامل مؤثر بر همگام‌سازی صنعت ورزش ایران با شیوع ویروس کوید-19 - اکبر آقازاده; شیدا رنجبری; فرخ لقا نجف زاده (Sport Sciences Research Institute, 2020)
پژوهش حاضر با هدف بررسی عوامل مؤثر بر همگام سازی صنعت ورزش ایران با شیوع ویروس کوید-19 طراحی و اجرا شد. روش پژوهش آمیخته بود که به‌صورت کیفی و کمّی انجام شد. نمونه های پژوهش حاضر برخی مدیران کارگاه های تولیدی ورزشی، مدیران کسب‌وکارهای ورزشی و برخی خبرگان دانشگاهی آگاه از موضوع پژوهش بودند. ابزار گردآوری اطلاعات مصاحبه و پرسشنامة پژوهشگرساخته بود. روایی و پایایی این ابزار با توجه به روش های رایج بررسی و تأیید شد. به‌منظور تجزیه‌وتحلیل داده های پژوهش از روش های کدگذاری در بخش کیفی و از روش معادلات ساختاری در بخش کمّی استفاده شد. همة روند تجزیه‌وتحلیل داده های پژوهش در نرم افزارهای اس.پی.اس.اس. و پی.ال.اس. انجام شد. نتایج نشان داد که برای همگام‌سازی صنعت ورزش ایران با شیوع ویروس کوید-19 توجه به عوامل فنی، مدیریتی، حمایتی و فروش مهم است. همچنین عوامل فنی مهمترین عامل همگام سازی صنعت ورزش ایران با شیوع ویروس کوید-19 هستند.