Інформативні показники процесу підготовки стрибунів у воду на етапі початкової підготовки - Ольга Микитчик (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті наведено результати факторного аналізу, що був заснований на даних тестування стрибунів у воду в кінці 2-го року навчання етапу початкової підготовки.