اثر دو رویکرد معلم‌محور و کودک‌محور بر شایستگی حرکتی واقعی و ادراک‌شدة دختران دبستانی - حسین قادری; فرهاد قدیری; عباس بهرام (Sport Sciences Research Institute, 2018)
هدف مطالعة حاضر، بررسی اثر برنامۀ مداخله‏ای مهارت‏های دست‌کاری با دو رویکرد کودک‌محور و معلم‌محور بر شایستگی حرکتی واقعی و ادراک‌شدة دختران دبستانی است. تعداد 45 نفر از کودکان دختر نه‌سالۀ مدارس شهر قروه به روش نمونه‌گیری تصادفی چندمرحله‌ای انتخاب و پس از همسان‌سازی به سه گروه معلم‌محور، کودک‌محور و شاهد تقسیم شدند. هر برنامه شامل 20 جلسة 45دقیقه‌ای طی یک دورة ده‌هفته‌ای بود. نتایج نشان داد در پس‌آزمون، شایستگی حرکتی واقعی و ادراک‌شدة دو گروه مداخله، برتر از گروه شاهد بود و گروه کودک‌محور نیز برتر از گروه معلم‌محور بود (P