Hauk vil lage hjelpemidlene bestefaren trengte - Bjørn Kvaal (Scandinavian University Press (Universitetsforlaget), 2016)
I Stryn samarbeider elever fra helsefag og dataelektro om å lage morgendagens omsorgsteknologi. For Hauk Øren (18) er interessen for å finne gode løsninger ekstra stor, etter at bestefaren hans fikk demenssykdom.