Фізична реабілітація під час захворювань серцево-судинної системи в учнів 17 років - Наталія Грейда; Оксана Грицай (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті визначено ефективність впливу розробленої авторської програми корекції фізичної підготовленості учнів старшого шкільного віку засобами фізичної реабілітації під час захворювань серцево- судинної системи.