Зміст когнітивно-творчої компетенції майбутніх гуманітаріїв - Т. М. Мішеніна (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2022)
У статті розкрито питання ефективного формування когнітивно-творчої компетенції майбутніх гуманітаріїв. Обґрунтовано змістові компоненти компетенції у процесі організації навчальної діяльності майбутніх фахівців.