Модельні часові характеристики стрибкових ударних рухів у бойовому гопаку - Мирослава Данилевич; Андрій Гачкевич (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
Робота присвячена загальному біомеханічному аналізу техніки виконання ударних рухів "розніжка" та "щупак" у бойовому гопаку кращими спортсменами. Установлено структуру цих рухових дій, модельні часові й ритмові характеристики вправ, рухові завдання кожної фази.