НОВІ ПІДХОДИ ДО ДІАГНОСТИКИ ТА ЛІКУВАННЯ ВНУТРІШНЬОУТРОБНИХ ВІРУСНИХ ІНФЕКЦІЙ У НОВОНАРОДЖЕНИХ - A. S. Likhacheva; I. I. Redko; A. N. Zosimov (Bukovynian State Medical University, 2015)
У статті представлені результати апробації методів експрес-діагностики внутрішньоутробних вірус-них інфекцій, особливості клінічного перебігу, порушень в імунологічному статусі та метаболічних процесів. Пред-ставлені результати застосування диференційованого підходу до лікування новонароджених з вродженими ві-русними інфекціями. Доведена висока терапевтична ефек-тивність комбінованої імунокоригуючої терапії в сполу-ченні з метаболічними препаратами.