PHYSICAL ACTIVITY LEVEL DURING PANDEMIC - A PILOT STUDY - Ioan Niculaie NEGRU; István BALOGA; András ÁLMOS (Cluj University Press, 2020)
The aim of our study was to find out about physical activity level, during this pandemic period. Nowadays the entire society is affected, by this pandemic, socially, economically and sport activities as well. According to our data, people from this sample have a high level of physical activity, but they declared to have a lower fitness level reported to previous years. REZUMAT. Nivelul de activitate fizică în timpul pandemiei - studiu pilot. În această perioadă umanitatea se confruntă cu mari provocări, medicale, sociale și economice. Stilul de viață al tuturor a avut de suferit, oamenii fiind nevoiți să depună eforturi considerabile pentru a se adapta, cât mai repede, la situațiile apărute. Sectorul activităților fizice sportive, datorită închiderii activității cluburilor sportive, a avut și el de suferit, cu implicații asupra nivelului de fitness. Cuvinte cheie: activitate fizică viguroasă, activitate fizică moderată, mersul pe jos, gen, activitate fizică.