СТИЛИ ПЕДАГОГИЧЕСКОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ КАК УСЛОВИЕ ЭФФЕКТИВНОСТИ ПЕДАГОГИЧЕСКОГО ПРОЦЕССА - USM ADMIN (Moldova State University, 2007)
Procesul formării stilului individual al activităţii pedagogice este strâns legat de atingerea nivelului superior al acti- vităţii profesionale a unei persoane interconectată cu noţiunea măiestriei într-un domeniu şi formării sale. Astfel, măies- tria pedagogică poate fi considerată o modalitate conştientizată a activităţii pedagogice. Stilul individual al acesteia reprezintă complexul activităţilor educatorului care îi asigură nivelul productivităţii maxime în cadrul procesului didactic.