Rak kory nadnercza u 7-letniej dziewczynki - Alicja Smorawińska; Eugeniusz Korman (Termedia Publishing House, 1998)
Przedstawiliśmy przypadek raka kory nadnercza u 7-letniej dziewczynki, ze szczególnym zwróceniem uwagi na diagnostykę różnicową i zastosowane leczenie.