Вплив занять аеробікою на фізичну підготовленість дівчат 18-19 років - Світлана Калитка; Венера Кренделєва; Нінель Мацкевич; Тетяна Овчаренко; Василь Козак (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті досліджується питання впливу занять аеробікою на фізичну підготовленість дівчат 18- 19 років в умовах навчання у ВНЗ. Установлено, що фізична підготовленість та працездатність має вірогідно вищий рівень у дівчат, які спеціалізуються зі спортивної аеробіки, порівняно з дівчатами, котрі займаються за вузівською програмою.