Випадок рідкісного типу подвоєння кишечника - O. V. Ryzhenko (Group of Companies Med Expert, LLC, Kyev, Ukraine, 2018)
Подвоєння кишечника належить до вад розвитку кишечника зі складною діагностикою. У статті наведений клінічний випадок рідкісного типу повного тубулярного подвоєння тонкого кишечника у дитини з множинними вадами розвитку.