Вплив саморегуляції на результативність змагальних поєдинків із панкратіону підлітків віком 12-13 років - Ігор Наконечний (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті наведено взаємозв'язок саморегуляції з тренувальним процесом як один із методів психологічної підготовки до змагань. Результати дослідження показали, що взаємодія засобів саморегуляції та компонентів змагальної діяльності суттєво підвищили результати ведення поєдинків.