WHAT IS AN OPTIMAL SCHOOL CLIMATE? - USM ADMIN (Moldova State University, 2014)
CE ESTE UN CLIMAT ŞCOLAR OPTIM? Procesul de predare şi învăţare nu ar fi posibil într-un climat dezordonat şi cu o disciplină deficitară. Multe studii au dovedit că, fiind luate măsurile educaţionale potrivite, problemele privind disciplina şi nivelul de violenţă se reduc semnificativ. Cuvinte-cheie: climat şcolar, respect reciproc, standarde sociale, securitate personală, violenţă, realizări.