UNELE ASPECTE ÎN PREGĂTIREA CADRELOR DIDACTICE DIN CICLUL PRIMAR DE ÎNVĂŢĂMÂNT ÎN DOMENIUL TEHNOLOGIILOR INFORMAŢIONALE - USM ADMIN (Moldova State University, 2014)
În articol se propune modelul integrator al cursului Tehnologii Informaţionale, destinat studenţilor specialităţilor "Pedagogia în învăţământul primar". Sunt analizate caracteristicile şi metodele de implementare a modelului din pers- pectiva învăţământului superior modern. Cuvinte-cheie: tehnologii informaţionale, competenţe TIC, standarde de competenţă.