Інформація про ІІ Міжнародну науково-практичну Інтернет-конференцію «Фітнес, харчування та активне довголіття» - Svitlana Іndykа (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2021)
Інформація про ІІ Міжнародну науково-практичну Інтернет-конференцію «Фітнес, харчування та активне довголіття»