بررسی تأثیر تمرینات ذهنی بر میزان فعالیت عضلات شانه - خسرو خادمی کلانتری; نسرین داودی (Shahid Beheshti University of Medical Sciences, 2012)
مقدمه و اهداف  هدف از این پژوهش تعیین تأثیر تمرینات ذهنی بر فعالیت الکتریکی عضلات شانه است . مواد و روش ها این مطالعه از نوع شبه تجربی بر روی یک گروه 23 نفری (17 زن و 6 مرد) از افراد سالم و غیر ورزشکار انجام شد. الکترومیوگرافی سطحی توسط الکترود های سطحی دو قطبی از عضلات سوپرا اسپیناتوس، اینفرا اسپیناتوس، دلتوئید خلفی، میانی و قدامی و پکتورالیس ماژور ثبت گردید. نمونه ها شش تمرین ذهنی شامل فلکسیون، اکستانسیون، ابداکسیون، ادداکسیون، چرخش به خارج و داخل را انجام دادند. مقادیر RMS الکترومیوگرافی ثبت شده در حین ورزش ها با مقادیر مشابه ثبت شده در حالت استراحت مقایسه گردید. یافته ها انجام تمرینات ذهنی باعث فعال شدن معنی دار (01/0