Oppsummeringer av kunnskap i Omsorgsbiblioteket (Scandinavian University Press (Universitetsforlaget), 2018)
Omsorgsbiblioteket skal sørge for at forskning og utviklingsarbeid blir samlet og oppsummert, og at dette blir gjort lett tilgjengelig på nett. Det ligger per i dag ti oppsummeringer av kunnskap i Omsorgsbiblioteket. I arkivet ligger det referanser og fulltekstdokumenter knyttet til de ulike emnene, cirka 1300 innførsler til sammen.