انطباق‌پذیری، رواسازی و پایایی پرسش‌نامة خودارائه‌گری در تمرین در ورزشکاران - پروانه شمسی پور دهکردی; محیا محمدتقی (Sport Sciences Research Institute, 2019)
هدف پژوهش حاضر، انطباق‌پذیری، تعیین روایی و پایایی نسخۀ فارسی پرسش‌نامة خودارائه‌گری در تمرین در جامعة ورزشکاران بود. تعداد 381 ورزشکار با سطوح مختلف مهارتی انتخاب شدند. ابزار اندازه‌گیری استفاده‌شده در پژوهش حاضر، پرسش‌نامة 14 سؤالی خودارائه‌گری در تمرین (کونری و همکاران، 2000) بود. نتایج تحلیل عاملی تأییدی، ضرایب آلفای‏کرونباخ و همبستگی درون‌طبقه‌ای نشان داد که پرسش‌نامة خودارائه‌گری در تمرین، از ساختار دوعاملی و 14 سؤالی پرسش‏نامۀ اصلی حمایت کرده است و روایی عاملی و  پایایی آن را تأیید کرده است؛ بنابراین، نسخۀ فارسی پرسش‌نامة خودارائه‌گری در تمرین دارای روایی و پایایی قابل‌قبولی در ورزشکاران ایرانی با سطوح مختلف مهارتی است و مربیان، ورزشکاران و پژوهشگران می توانند از این پرسش‌نامه استفاده کنند.