İnternal kök rezorpsiyonunun MTA ile tedavisi: Olgu bildirimi - Tuba Gök; İsmail Davut Çapar (Selçuk University, 2014)
Bu vaka raporunda internal rezorbsiyon ve periradiküler lezyona sahip üst sağ lateral dişin mineral trioksit agregat kullanılarak yapılan kök kanal tedavisinin 9 aylık takibi sunulmaktadır. Tedaviden 9 ay sonra yapılan muayenede ilgili dişin asemptomatik olduğu ve lezyonun radyografik olarak iyileştiği gözlendi, buna bağlı olarak herhangi bir ilave tedavi prosedürü uygulanmadı.