Організація та проведення практик як ключовий чинник формування пізнавальної діяльності студентів педагогічних спеціальностей - Т. А. Тернавська (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Тернавська Т. А. Організація та проведення практик як ключовий чинник формування пізнавальної діяльності студентів педагогічних спеціальностей. Стаття присвячена обґрунтуванню організації та проведення практик. Визначено особливості формування пізнавальної діяльності студентів педагогічних спеціальностей у процесі практичної підготовки.