ОСНОВНІ ПІДХОДИ ДО ПРОБЛЕМИ ІННОВАЦІЙ В КОНТЕКСТІ РОЗВИТКУ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ - Mariana Lakh (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2017)
У статті визначено найважливіші джерела і проблеми впровадження інновацій восвіту, розглядаються підходи до трактування поняття "інновація", "нововведення,"педагогічна інновація". Ключові слова: інноваційна діяльність, інновація, нововведення, новація, педагогічна інновація.